MHP'de devir teslim töreni yapıldı

MHP

MHP Kırıkkale İl Teşkilatında eski başkan Seyit Ahmet Göçer, yeni Başkan Erdal Baloğlu'ya görevini devretti. Parti binasında yapılan devir teslim töreninde Türk bayrağı verildi.

HERKESİN YANINDAYIM

Bu davaya ömrünü vermiş herkesin yanında, arkasında ve bundan sonraki yapacakları bütün hizmetlerde yanlarında olacağını ifade eden MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Yönetim kurulu listesinin belirlenmesi hiç kolay olmadı. 27 kişi belirleyecektik fakat 100’ün üzerinde talep oldu. Bazı arkadaşlarımız fedakârlık yaptı. Bizler de hem tecrübeli ve genç arkadaşlarımızdan oluşan karma bir yönetim oluşturduk. Hedefimiz genel seçimler. Genel seçimlerde birden fazla milletvekili çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Burada bizlere ve sizlere büyük görevler düşüyor. Bizler elimizden geleni yapacağı. İsimler gelip geçer ama dava bakidir. Seyit Ahmet Göçer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HER BAŞLANGICIN BİR SONU VAR

Her başlangıcın bir sonu var olduğunu belirten eski başkan Seyit Ahmet Göçer, “Uzun zamandır MHP’de İl Başkanlığı görevi yapmak beni mutlu etti. Benimle birlikte görev alan tüm yönetim kurulu üyelerine ve başkan yardımcılarına teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz görevimizi tamamladığımıza inanıyoruz.  Önemli olan MHP’nin menfaatidir. O düsturla geldik aynı düsturla görevimizi teslim ediyoruz. 5 bin şehidin kanı olduğu bu davanın bu partinin temsil noktasında da dikkat edilmesi gereken her hususa dikkat ettik. Kararlar verirken partimizin menfaati uğruna karar vermeye dikkat ettik. İstemeyerek de olsa bazı arkadaşlarımızı kırmış olabiliriz. Şu anda hep birlikteyiz. Bundan sonra da hep birlikte olacağız. Allah izin verirse beşikten mezara kadar MHP’nin emrinde olacağım. Partimize destek olacağım. Ülkücü Hareket’e yıllarını vermiş tüm ağabeylerime teşekkür ediyorum. Yeni yönetime görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.

KENDİ İSTEĞİMLE AYRILDIM

Devir teslim töreninde söz alan İsa Cezan, “8 yıl Seyit Ahmet Göçer başkanımla beraber bu çatı altında görev yaptık. Kırgınlık, küskünlüklerimiz olabilir. Haklarınızı helal edin. İsa Cezan yönetimde yer almadı diyorlar. Ben bizzat İl Başkanımız Sayın Erdal Baloğlu’na durumu arz ettim. Benim biraz dinlenmem gerekiyor. MHP ile ben Türkiye’yi, Kırıkkale’yi tanıdım. MHP bana her şeyi verdi. Kendi isteğimle yönetimden ayrıldım. Teşkilatımın vereceği görevleri yerine getirmeye devam edeceğim. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız